TEK Letselschade, uw geluk bij een ongeluk.
Bel 010 314 06 30 voor meer informatie

Bedrijfsongevallen

Wij staan voor u klaar

U heeft een hele leuke baan en u bent erg zorgvuldig in uw werk en de uitvoering daarvan. Toch kan het helaas gebeuren dat er een situatie ontstaat, waarbij u lichamelijk en/of geestelijk letsel oploopt op de werkvloer. Helaas kan dit soms uw hele leven op z’n kop zetten of zelfs in zijn geheel veranderen; u kunt uw werk tijdelijk of in zijn geheel niet meer naar behoren uitvoeren waarbij dit grote gevolgen voor uw inkomsten kan hebben.

Daarnaast kan het zijn dat u uw favoriete sport of hobby niet meer kan uitvoeren. De gevolgen van een bedrijfsongeval kunnen dus van grote invloed zijn op zowel uw werkzame als uw privéleven alsmede op het totale leefpatroon.

Er kunnen vele vormen van klachten ontstaan bij een bedrijfsongeval: klachten aan hand of arm, rug- en polsklachten, maar ook klachten van geestelijke aard. Soms is het van kortere duur, maar het kan ook voorkomen dat u blijvend invalide raakt. In veel gevallen is de werkgever verantwoordelijk voor letsel dat is ontstaan door een bedrijfsongeval. Tek Letselschade vecht voor haar cliënten en zal u helpen bij het verkrijgen van een vergoeding die in overeenstemming is met de geleden schade.

Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken op het onderstaande nummer:
010 314 06 30

We staan u graag te woord!

Heeft u vragen? Bel 010 314 06 30 of e-mail ons dan gerust.