TEK Letselschade, uw geluk bij een ongeluk.
Bel 010 204 56 79 voor meer informatie

Letselschade Arnhem

Bel Nu: 026-352 74 25 – Letselschade Arnhem

Deelnemen aan het verkeer op straat vergroot de kans dat u te maken krijgt met letselschade. Ondanks de nodige alertheid, zit een ongeluk in een klein hoekje. Loopt u letselschade op in de omgeving van Arnhem door aan het verkeer deel te nemen? En is de tegenpartij is hier schuldig aan? Dan dient u een claim in te dienen om de schade te verhalen op deze tegenpartij.

Het indienen van een schadeclaim met betrekking tot letselschade dient te geschieden volgens bepaalde regels. Indien dit op een verkeerde wijze gebeurt, loopt u de kans dat er geen schade te verhalen valt.

Om zeker te zijn van het feit dat u schadevergoeding krijgt, dient u uw zaak te laten behandelen door een letselschadespecialist. Deze letselschadespecialist vindt u terug bij TEK Letselschade. Als gespecialiseerd letselschadebureau in Arnhem kan TEK Letselschade u volledig bijstaan als het gaat om het indienen van een schadeclaim.

Multiculturele letselschade specialist in Arnhem

TEK Letselschade te Arnhem is een deskundige partij op het gebied van letselschade waarbij de nadruk ligt op het behandelen van multiculturele letselschade zaken. De zaken die worden behandeld kunnen gevoerd worden in diverse talen. Naast Nederlands kan een schadezaak met gemak in talen als Turks, Marokkaans, Engels, Frans, Bulgaars, Russisch, Pools en Arabisch behandeld worden.

Door gebruik te maken van de diensten van TEK Letselschade te Arnhem zorgt u ervoor dat u de aandacht kunt vestigen op uw persoonlijke situatie. In dit geval kunt u namelijk niet alleen denken aan lichamelijk herstel, maar ook aan het verwerken en omgaan met psychische schade die u heeft opgelopen door het verkeersongeluk. TEK Letselschade zorgt ervoor dat u zich absoluut niet druk hoeft te maken om het verloop van het juridisch traject.

Wanneer uw schadeclaim in behandeling wordt genomen door TEK Letselschade te Arnhem, dan wordt er gewerkt volgens een bepaald stappenplan. Op deze wijze bent u ervan verzekerd dat aan uw zaak op de juiste manier aandacht wordt geschonken voor het indienen van de schadevergoeding.

Intakegesprek Letselschade Arnhem

Maakt u een zaak aanhangig bij TEK Letselschade te Arnhem dan volgt er eerst een intakegesprek. Dit intakegesprek wordt afgenomen door een letselschadespecialist. Wanneer er eenmaal een duidelijk beeld is geschept van het ongeval en de letselschadespecialist voldoende informatie heeft, dan zal de tegenpartij aansprakelijk worden gesteld. Op dat moment worden dan ook nogmaals uw persoonlijke gegevens doorgenomen.

Is dit deel van het traject rond, dan volgt de procedure van het aanvragen van voorschotten bij de verzekeringsmaatschappij van de veroorzaker van het ongeval. Uiteindelijk zorgt TEK Letselschade te Arnhem dat er een definitieve schadevergoeding wordt vastgesteld waarna afwikkeling van de zaak volgt. Als extra service volgt er na afwikkeling een nodige nazorg.

Heeft u te maken met een ongeval waarbij u letselschade heeft opgelopen dat te wijten is aan de tegenpartij? Laat TEK Letselschade te Arnhem uw zaak vandaag nog in behandeling nemen.

Letselschade Arnhem – Tekletselschade

We staan u graag te woord!

Heeft u vragen? Bel 010 204 56 79 of e-mail ons dan gerust.